Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.

 Clarendon Fine Art v Marlowe- Veľká Británia - 2019

Clarendon Fine Art v Marlowe- Veľká Británia - 2019

VIP vernisáž v nádherných priestoroch v galérii Clarendon Fine Art v Marlowe- Veľká Británia, ruskej maliarky Anny Razumovskayej, kde sme spoločne všetci hostia, otvorili jej novú kolekciu obrazov.

Celé dva dni v spoločnosti Anny, boli plné emócií, lásky, energie a dojatia. Môj sen, stretnúť sa s touto úžasnou ženou, ktorá je pre mňa múzou, bohyňou, veľkou inšpiráciou, sa stal skutočnosťou.

Cítim obrovskú vďačnosť akou silou ma zasiahlo jej svetlo a pozitívne slová na moje obrazy a zároveň obrovskú podporu do mojej ďalšej tvorby. Nesmierne si vážim neočakávaný darček od samotnej Anny s osobným venovaním, pri ktorom som sa neubránila slzám. Veľmi si vážila, z akej diaľky som pricestovala, čo bolo vzájomné. Darovaný obraz mi už zdobý môj domov, spolu s ďalším, ktorý ma oslovil natoľko, že som si ho nedokázala nedopriať.

Ďakujem, že mi bolo dopriate zažiť tak krásne a zároveň pre mňa vzácne chvíle v malebnom anglickom mestečku, s mojou milovanou Annou.

Minulosť nezmeníš, budúcnosť ešte nie je , jediné čo máme je prítomnosť. Napĺňajme naše dni svetlom a naše sny sa stanú skutočnosťou.

Dátum

23. jún 2019

Značky

Vernisáže
­